У Сумах підприємці вчилися психології ефективного бізнесу

1-2 вересня 2018 р. у м. Суми пройшов інтенсивний тренінг “Психологія ефективного бізнесу”, організований ГО «Рада молодих вчених» на базі Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Суми, за грантової підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку у межах ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Тренінг зібрав разом представників бізнесу – власників та топ-менеджмент аудиторських фірм, агентств нерухомості, постачальників засобів виробництва для агробізнесу, керівників підрозділів з виробництва та ремонту гідравлічних систем, директорів закладів охорони здоров’я та індустрії краси та інші.
Проводила тренінг Світлана Коміссарук – професор з соціальної психології, бізнес-тренер (Колумбійський університет, м. Нью-Йорк, США).
Основна спрямованість заходу – грамотна робота з запереченнями, правильна взаємодія в конфліктних ситуаціях, боротьба з маніпуляціями і психологічним тиском, вміння казати “НІ” та приймати зважені рішеня на свою користь.
Учасникам тренінгу було цікаво відпрацьовувати в групах техніки контролю власного ефоційного стану, методи побудови бізнес-відносин та бізнес-репутації, опрацьовувати техніки активного слухання, критики та переконання.
Спільно обговорювали ситуації і розглядали помилки в процесі формування бізнес-відносин та шляхи їх попередження.
Цікавим були тестові завдання, що допомогли тренеру розкрити мотиваційний фокус кожного учасника у процесі сприйняття себе і відносин навколо себе.
Отриманні на тренінгу знання, форми та методи практичної психології можна застосовувати у своїй практичній діяльності для побудови відносин у власній компанії, з партнерами/клієнтами та конкурентами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *