У Сумах підприємців навчали управлінню витратами і ціноутворенню

10 жовтня 2018 р. ГО «Рада молодих вчених» провела на базі Центру інформаційної підтримки бізнесу м. Суми одноденний вебінар “Управління витратами і ціноутворення для МСБ” для підприємців Сумщини. Даний захід організовано за грантової підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку у рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Тематика тренінгу орієнтована на власників бізнесу, ТОП-менеджерів та керівників функціональних бізнес-підрозділів, економістів та бухгалтерів компаній.

Даний тренінг проводився у м. Києві Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Київ, але, завдячуючи сучасним засобам комунікації, всі присутні на заході в м.Суми мали змогу дистанційно в онлайн-форматі:

– розглянути роль управлінського та фінансового обліку витрат та їх класифікацію;
– ознайомитися з основними принципами і методами цінової політики;
– отримати прості і зручні інструменти для прийняття рішень на основі маржинального аналізу;
– почути відповіді на питання, які потребують особливого, виваженого вирішення.

Треніг проводила Яна Терехова, керуючий партнер School for Financial Managers; бізнес тренер; економіст; підприємець.

Вебінар зібрав 40 учасників із м. Суми, серед яких представники медичної галузі, ресторанного бізнесу, бьюті-індустрії, ріелтерських агентств та ін. (бухгалтери, економісти, фінансові директори і керуючі, а також приватні підприємці сфери оптової і роздрібної торгівлі).

Вебінар проходив в Конгрес-центрі СумДУ (м.Суми, вул.Покровська, 9/1).

Організатори вдячні партнерам із Києва за змістовний вебінар та отриманий досвід у проведенні заходів у новому форматі (форматі онлайн-вебінару).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *